Modellen

eezee rider Urban

vanaf € 1.799,-incl. BTW

Beweeg je moeiteloos door het stadsverkeer en weet je overal de aandacht te trekken.

De spatborden zijn in allerlei mogelijke kleuren en prints verkrijgbaar!  Kies de kleur die het beste bij je past.  Neem hiervoor contact met ons op, zodat wij u het spatbord kunnen leveren die voldoet aan uw wensen. 

Eezee urban duo

Eezee urban duo

eezee rider City Cruiser

vanaf € 1.999,- incl. BTW

De eezee rider® City Cruiser met een krachtige uitneembare  accu, én heeft nog een mogelijkheid tot het plaatsen van een 2e accu!

Deze ideale stads-cruiser heeft een tweepersoons zadel en is RDW goedgekeurd voor zowel blauw (25 km/h) als geel kenteken (45 km/h). 

eezee rider Golf scooter

vanaf € 2.199,- incl. BTW

De eezee rider® Golf scooter is speciaal ontwikkeld voor naar en op de golfbaan!
Gewoon met de scooter naar de golfbaan rijden, de de robuuste houder met tas even opzij “knikken” en de klaar om te starten.

Door de baan heen leunt de scooter in plaats van de normale standaard eenvoudig op de robuuste houder, zodat de ondergrond niet beschadigd. De brede banden van de eezee rider® Golf scooter zijn vergelijkbaar met die van een normale golf buggy, waardoor deze in principe op alle banen zijn toegelaten!   

De eezee rider® Golf scooters kunnen in praktisch alle kleuren worden geleverd en door ons worden voorzien van uw bedrijfslogo of logo van uw golfclub voor optimale presentatie. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

eezee rider Business

vanaf € 1.999,- incl. BTW

Volledig in uw eigen bedrijfskleuren met full colour logo’s op de brede spatborden, een Premium DeLuxe zadel in matching colours en voorzien van Track & Trace.

Scroll to top