eezee-rider logo

The e-Driving Experience

Over 10 jaar rijden er minimaal 1 miljoen elektrische auto’s in Nederland. Dat is de verwachting. En scooters? Die luidruchtige en stinkende brommertjes zullen uit het straatbeeld verdwijnen omdat ze vervangen worden door elektrische scooters zoals de eezee rider®. De nieuwste ontwikkeling om je comfortabel, geluidloos en snel te verplaatsen. Op een heel duurzame manier.

De eezee rider® , de opvallende elektrische scooter, combineert de voordelen van een reguliere scooter met alle voordelen van elektrisch rijden. Met de batterij rij je tot wel 25 km per uur met een range van wel 60 kilometer. Comfortabel én geruisloos.

Voor bedrijven biedt de eezee rider® extra exposure omdat je hem kunt beletteren met je eigen bedrijfslogo en spuiten in je eigen bedrijfskleuren of striping. Dat wordt een heel opvallende verschijning! Vraag naar de mogelijkheden hoe we je helpen om de E Scooters in te zetten voor jouw bedrijf als “brug naar E-Mobility”.

  • 100% elektrisch
  • RDW goedgekeurd, geen helm nodig! 
  • 1500 Watt motor (zwaarste op dit moment verkrijgbaar!)
  • 20 Ah lithium accu
  • Snelheid ca. 25 km/uur
  • Ruim 60 km actieradius op 1 acculading
  • Compleet met alarm en blokkering
  • Geïntegreerd stuurslot
  • Hydraulische remmen

Kenmerken

Supercharged Lithium accu

De batterij van eezee rider® is een betrouwbare Lithium-Ion Accu van 20 Ah-60 Volt voorzien van alle benodigde certificaten. Met een vol opgeladen batterij kan je ruim 60 kilometer rijden. De actieradius kan hier echter van afwijken doordat de invloed van de temperatuur, gewicht, wegdek en hellingen een rol spelen. Een bijna lege accu is in ongeveer 6 uur weer volledig opgeladen.

RDW Goedgekeurd

Alle eezee rider® elektrische scooters zijn door de RDW goedgekeurd en al op (blauw) kenteken gezet voor aflevering! Voor het besturen van een eezee rider scooter is een snorfiets / scooter rijbewijs nodig.

1500 W krachtige onderhoudsvrije motor

De motor van de eezee rider® is een koolborstelloze 1500 watt (zwaarste op dit moment verkrijgbaar!) motor die in het achterwiel is weggewerkt. Het belangrijkste voordeel van een 'brushless' motor is dat het vermogen per direct beschikbaar is en accelereren vlotter gaat dan bij normale scooters. Daarnaast is de trekkracht voldoende voor hellingen van 20 graden.Buiten deze voordelen zijn de koolborstelloze motoren onderhoudsvrij (veel minder onderhoud door minder bewegende onderdelen en dus nauwelijks wrijving) en zijn er dan ook geen verdere onderhoudskosten. 

Brede tubeless banden

Met een breedte van ruim 22 centimeter zijn de banden van de eezee rider® ronduit opvallend te noemen!

Alarm met afstandsbediening

Standaard worden de eezee riders afgeleverd met een geïntegreerd alarm.

Hydraulische remmen

De eezee rider® scooters hebben zowel voor als achter hydraulische schijfremmen. Deze remmen zorgen ervoor dat je binnen de kortst mogelijke tijd stilstaat. Het blokkeren van de wielen wordt voorkomen door het ingebouwde elektronische ABS systeem.

TESTIMONIALS

WAT ZEGGEN ONZE KLANTEN

"Het was even wennen in de bochten met die brede banden, maar dat is na 2 a 3 bochtjes helemaal prima. Echt een leuk ding!"
Eric
"Lekker hangen in de bochten, door de lage zitpositie voelt dat geweldig"
Jeanette
"lekker genieten van de buitenlucht zonder lawaai en stank! Echt een beetje "Harley gevoel" maar dan toch anders.... met wel evenveel bekijks! "
Hans
Scroll to top