Eezee rider

The e-Driving Experience

Eezee rider ® is een geregistreerd handelsmerk van Catcom BV in ‘s-Hertogenbosch. Catcom is sinds 1999 gespecialiseerd in import en distributie van hoogwaardige elektrotechnische systemen. Daarmee richt Catcom zich op zowel particuliere als professionele gebruikers van vervoersmiddelen zoals elektrische scooters. Binnen de groep Mobile Data Solutions is Catcom de officiële importeur van de Sunit voertuigcomputers.

Het leveren en implementeren van mobiele data oplossingen is een specialisme van Catcom. Daarmee loopt de organisatie al ruim 21 jaar voorop loopt! Daarom maken diverse politie- en brandweerkorpsen intensief gebruik van deze professionele computersystemen, al dan niet in combinatie met een van de robuuste bevestigingsbeugels of speciale keyboards zoals die door Catcom worden gevoerd.

Eezee rider ® is de verzamelnaam van de groep binnen Catcom die verantwoordelijk is voor de import en distributie van de E-mobility producten. Daarbij bewijzen de elektrische scooters oftewel E-step (met blauw kenteken) dat milieuverantwoord rijden zeker leuk kan zijn!

De ervaring van de geweldige elektrische acceleratie, het ontbreken van het motorgeluid en het gemis van uitlaatgassen wordt gezien als de nieuwe E-motion en waarborgt de toekomst van E-mobiliteit.

Eezee rider ® richt zich tot zowel de particuliere als de zakelijke markt. Want elektrisch rijden heeft de toekomst dankzij de duurzaamheid en kostenbesparingen. Daarom maken diverse bedrijven al gebruik van de elektrische scooter. Omzeil het drukke stadsverkeer en voorkom parkeerproblemen. Dankzij het alarm met achterwiel blokkering en de (optionele) GPS tracking module staat de eezee rider ® overal veilig.

De overheid stimuleert elektrisch rijden en is nauw betrokken bij de verdere ontwikkeling ervan. Met name in het drukke stadsverkeer heeft de eezee rider ® veel voordelen voor bijvoorbeeld woon-werkverkeer en bezorgdiensten. Ervaar de extra exposure van de E-scooter door deze te voorzien van je eigen bedrijfslogo, je eigen bedrijfskleuren en striping.

Vraag naar de mogelijkheden hoe wij je helpen om de E-Scooters in te zetten voor jouw bedrijf als “brug naar E-Mobility”. Zelf dealer worden? Daarvoor hebben wij diverse franchise mogelijkheden. Neem contact op.

Eezee rider ® (als soortnaam ook wel scrooser of e-step genoemd) heeft sterke brede wielen en een robuuste maar elegante constructie. De elektrische scooter bevat een geruisloze motor, startknop, voor- en achterrem. De scooter werkt als een gewone scooter of motor, je draait aan de ‘gashendel’ en begint te rijden.

Over brandstof en uitlaatgassen hoef je je zich zorgen te maken, want dit vernieuwde stukje technologie werkt volledig op elektriciteit. De milieuvriendelijke en geruisloze scooter werkt op een oplaadbare batterij en heel makkelijk. Want die batterij is gemakkelijk op te laden via het stopcontact. Zo bespaar je ook op benzinekosten!

Lithium Accu

De batterij van de eezee rider ® is een betrouwbare Lithium-Ion Accu van 20 Ah-60 Volt voorzien van alle benodigde certificaten. De voordelen van een dergelijke batterij zijn betrouwbaarheid en kracht,  en een gemiddelde lifetime die 3 x langer is dan van een gewone batterij. 

Met een vol opgeladen batterij kan je ruim 60 kilometer rijden. De actieradius kan echter hiervan afwijken door invloed van de temperatuur, gewicht, wegdek en hellingen. Een bijna lege accu is in ongeveer 6 uur weer volledig opgeladen. 

Bij de eezee rider urban is de accu mooi weggewerkt in de bodem van de step terwijl deze bij de eezee rider duo juist uitneembaar is. 

 

Brede tubeless banden

Met een breedte van ruim 22 centimeter zijn de banden van de eezee rider ® ronduit opvallend te noemen!  De banden hebben een maat van 225/55/8 en zijn tubeless. Door deze brede banden heeft de eezee rider meer contact met de ondergrond en is daardoor een stuk minder gevoelig voor oneffenheden in de weg. Ook de benodigde remweg is door dit grote oppervlakte minimaal.

Hydraulische vering

De hydraulische vering in de voorvork neemt ieder hobbeltje weg zodat rijden erg aangenaam is. Geen hobbeltje in de weg is nog te voelen door zijn veerkracht en geniet je nog meer van je rit.

254A0772 eezee-rider.com

Alarm met afstandsbediening

Standaard worden de eezee rider scooters  afgeleverd met een geïntegreerd alarm. Met behulp van de afstandsbediening zet je eenvoudig het alarm aan of uit. Bij een willekeurige beweging van de eezee rider ® zal het alarm direct afgaan en wordt het achterwiel automatisch geblokkeerd.

1500 W krachtige onderhoudsvrije motor

 

De motor van de eezee rider ® is een ‘brushless’ 1500 watt (zwaarste op dit moment verkrijgbaar!) motor die in het achterwiel is weggewerkt. Het belangrijkste voordeel van een ‘brushless’ motor is dat het vermogen per direct beschikbaar is en accelereren vlotter gaat dan bij normale scooters. Daarnaast is de trekkracht voldoende voor hellingen van 20 graden. Buiten deze voordelen zijn de koolborstelloze motoren onderhoudsvrij en er zijn dan ook geen verdere onderhoudskosten.

VOOR JONG EN OUD

Blauw Kenteken

Voor het besturen van een eezee rider ® is een snorfiets / scooter rijbewijs nodig. Geen helmplicht, voor jong en oud een absolute ervaring.

VEILIG DE WEG OP

RDW Goedgekeurd

Alle eezee rider ® scooters zijn door de RDW goedgekeurd en worden door ons al op (blauw) kenteken gezet voor aflevering!

Het enige wat je nog zelf moet doen is minimaal een WA verzekering afsluiten. Oftewel, je mag met de eezee rider ® vrijwel direct de openbare weg op zodra deze is afgeleverd.

Dit lijkt logisch, maar helaas worden o.a. op Marktplaats diverse andere merken steps aangeboden echter zónder RDW-goedkeuring. Loop geen risico, kies voor eezee rider ®!

PRODUCT GALLERY

EEZEE RIDER FOTO GALLERY

ZAKELIJK RIJDEN

EEZEE RIDER BIEDT U DE MOGELIJKHEDEN

Scroll to top