eezee-rider logo

Elektrisch rijden, zakelijk én particulier

Elektrisch rijden, zakelijk en particulier… met de eezee rider®!
Dat is comfortabel, milieuvriendelijk, geruisloos en opvallend.

Verschillende bedrijven maken al gebruik van de eezee rider® als elektrisch vervoermiddel. Veel particulieren stappen over op elektrisch want elektrisch rijden heeft de toekomst en wordt steeds populairder. De overheid stimuleert elektrisch rijden. Begin 2020 stegen de verkopen van elektrische scooters al met meer dan 35%!

Eezee rider® biedt veel mogelijkheden voor de particuliere en zakelijke markt. Zet een eezee rider® scooter op naam van de zaak en profiteer van verrassende voordelen van de KIA, MIA / Vamil subsidie.
(zie ook contact / FAQ)

Met één of meerdere eezee rider® scooters verlaagt u direct uw bedrijfskosten. Een elektrische (Golf) scooter voor bijvoorbeeld de verhuur, het bezoeken van klanten en leveranciers in de directe omgeving. Dat werkt direct en positief door op de bedrijfskosten.

De eezee rider® Golfscooter is speciaal ontwikkeld voor vervoer naar en op de golfbaan.
Verhuur aan golfers, op de baan voor Marshalls, greenkeepers, referees en golfpro’s.

De eezee rider® is uitermate geschikt als promotiemiddel: leverbaar in wel 26(!) kleuren en met behulp van klantspecifieke bestickering volledig in uw huisstijl geleverd!

Levering is overal in Nederland mogelijk, over het algemeen binnen enkele dagen. U krijgt 2 jaar lang garantie en onderhoud wordt in samenwerking met onze servicepartners professioneel afgehandeld, zowel gedurende als buiten de garantie periode.

Financiering en Lease

Een eezee rider® is uitermate geschikt voor zakelijk gebruik: stadsritten, woon-werkverkeer, koeriersdiensten. Een fiscaal aftrekbare investering. En als onderneming kan je je ook nog eens in aanmerking komen voor een milieu investeringsaftrek (aanschaf van een elektrische scooter). Wij helpen u graag verder, neem contact met ons op.

Eezee rider® biedt, in samenwerking met een partner, mogelijkheden voor financierings en lease opties, speciaal voor particulieren! 

Als particulier bestel je snel en eenvoudig je eigen eezee rider® en betaal je in maandelijkse termijnen zonder bijkomende administratiekosten. Dit kan al voor € 36,28 per maand!

BEDRIJFSRECLAME MAKEN?

Door de grote spatborden te voorzien van een bedrijfslogo of afbeelding zoals bij de “EEZEE BUSINESS” uitvoering kunt u uw bedrijf extra onder de aandacht brengen.

Bedrijfsreclame op de eezee rider®

Laat de eezee rider® beletteren met uw logo of bedrijfsnaam, zeker dankzij de unieke opvallendeid van de eezee rider® verhoogt dat de herkenbaarheid en naamsbekendheid van uw bedrijf.  De kracht van eezee-rider® reclame is niet te onderschatten; het is uw visitekaartje en uw bedrijfsscooters rijden overal! Zo heeft u extra contactmomenten met uw (potentiële) klanten en straalt u professionaliteit uit.

Door de grote spatborden te voorzien van een bedrijfslogo of afbeelding zoals bij de “eezee rider® Business” uitvoering brengt u uw bedrijf extra onder de aandacht.

 

 

Scroll to top